Ghostblogger

0 comments

We weten hoe prettig Google het vindt als websites voortdurend nieuwe content produceren. Ik merk het zelf bij de blogs die ik onderhoud: binnen een uur na het publiceren scoort de website (mits draaiend op WordPress) meteen al goed op de relevante zoekterm. En omdat zo’n artikel maar bezoekers blijft trekken, zien actieve bloggers het aantal bezoekers naar hun sites gestaag groeien.

Waarom een ghostblogger inhuren?

Ondernemingen die hun concurrentie een stapje vóór willen zijn, houden een interessant blog bij. Maar wat is interessant voor je bezoekers en, belangrijker nog, waar vind je de tijd om steeds maar weer content te produceren? De oplossing is het inhuren van een ghostblogger. Het laatste jaar bespeur ik een groeiende vraag naar ghostwriters die voor bedrijven en individuën blogs kunnen onderhouden. En zo is de term ghostblogger gemeengoed geworden.

Laat mij jouw ghostblogger zijn

Als ghostblogger schrijf ik vlotte posts voor jouw blog. Samen met jou bekijken we de zoektermen waar je op wilt scoren en het nieuws dat je met de wereld wilt delen. Heb je geen nieuws, dan leveren we commentaar op ontwikkelingen in de branche of delen we jouw kennis met de wereld. Zo bouwen we goodwill op met je publiek én met Google. En het mooie van zo’n ghostblogger is dat je jouw naam boven de artikelen mag zetten.

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven? Neem contact met me op.

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}