SEO tekstschrijver

0 comments

Gespecialiseerd in SEO teksten
Als copywriter heb ik duizenden SEO-teksten geschreven voor het midden- en kleinbedrijf (MKB). In veel gevallen benaderen internetmarketingbureaus mij voor hulp bij het schrijven van zoekmachinevriendelijke teksten. Enkele van deze bureaus zijn:

Andere SEO-activiteiten
Behalve met het schrijven van SEO-teksten voor landingspagina’s, help ik webmasters op andere manieren aan een hogere ranking. Puur als consultant of juist als werkpaard. Het verbeteren van de structuur van je site, het inzetten van social media, het toepassen van Adwords-campagnes en linkbuilding zijn enkele voorbeelden van de diensten die ik jou bied.

Webdesign
Ook voor een keurige website ben je bij mij aan het juiste adres. Hiervoor gebruik ik zonder uitzondering WordPress, een veelzijdig platform dat ideaal is voor magazines, bedrijfspagina’s en blogs. Nadat de site eenmaal is opgezet, breng je hier eenvoudig zelf wijzigingen in aan of plaats je nieuws. Deze website, maar ook mijn andere websites, zijn in WordPress gebouwd en leveren uitstekende prestaties in de zoekmachines.

De mogelijkheden bespreken? Neem meteen contact op.

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}