• Home
  • André Gussekloo

André Gussekloo

0 comments

SEO tekstschrijver

Motiverende én vindbare webteksten

Goede SEO-teksten maken jouw site niet alleen beter vindbaar, maar verhogen ook de conversie van je bezoekers. Motiverende én vindbare webteksten zorgen voor meer bezoekers, wat meer inschrijvingen, offerte-aanvragen of verkopen betekent. Geen wonder dat zoveel bedrijven het nut van deze teksten in beginnen te zien. Huur mij als SEO-tekstschrijver in en ik help je aan een hogere Google-ranking.

Gespecialiseerd in SEO teksten

Als copywriter heb ik duizenden SEO-teksten geschreven voor het midden- en kleinbedrijf (MKB). In sommige gevallen schrijf ik niet direct voor de eindgebruiker, maar benaderen internetmarketingbureaus mij voor hulp bij het schrijven van zoekmachinevriendelijke webteksten. Ik heb met plezier samengewerkt met enkele grote namen in dit vakgebied

Andere SEO-activiteiten

Behalve met het schrijven van SEO-teksten voor landingspagina’s, help ik webmasters op andere manieren aan een hogere ranking. Puur als consultant of juist als werkpaard. Het verbeteren van de structuur van je site, het inzetten van social media, het toepassen van Adwords-campagnes en linkbuilding zijn enkele voorbeelden van de diensten die ik je bied.

Gastbloggen

Populair is de mogelijkheid om mij in te zetten voor gastbloggen. Hierbij ga ik zelf op zoek naar sites waarop ik –namens jouw organisatie– een artikel mag plaatsen. Vanzelfsprekend zoek ik naar sites die relevant zijn en een relatief hoge PageRank hebben. De resultaten? Het vermorzelen van je concurrenten.

Werk vanuit huis of vanaf een tropisch strand

Wat enkele jaren geleden ondenkbaar was, is nu heel goed mogelijk: je werk vanuit het buitenland doen, zonder ooit met een klant (of je baas) aan tafel te hoeven zitten en zonder naar slaapverwekkende vergaderingen te moeten. Met het schrijven van zoekmachinevriendelijke teksten, ook wel SEO-teksten genoemd, kun je prima je loon verdienen, zolang je maar een laptop en een internetverbinding hebt. Dus waarom zou je je beste jaren in een grauw kantoor slijten, terwijl je die wereldreis of die sabbatical nu al kunt maken? Grijp de unieke kansen die deze tijd biedt en ontsla je baas.

Je hoeft natuurlijk niet ver weg te gaan; ik kan me goed voorstellen dat je lekker thuis wilt blijven, bijvoorbeeld om meer tijd met je gezin en vrienden door te brengen. Als je SEO-tekstschrijver bent, is alle stress verdwenen en werk jij waar en wanneer je maar wilt. De vraag is nu alleen nog maar: kun jij zoveel vrijheid aan?

meer informatie

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}